Search found 5 matches

by openVZvsKVM
Mon Dec 11, 2017 5:11 pm
Forum: General Discussion
Topic: Is My DNS Proper Setup?
Replies: 0
Views: 19

Is My DNS Proper Setup?

Hi, I have so many vps. I have one domain for dns for example "example.com". I am doing some DNS Setting in some Vestacp VPS! can you tell me is it all proper DNS setup or not? For main Domain i am using Cloudflare NS for example "example.com" NS1 is "dawn.ns.cloudflare.com&...
by openVZvsKVM
Mon Dec 11, 2017 4:50 pm
Forum: DNS Server
Topic: CNAME Record Problem (showing server default page)
Replies: 6
Views: 1411

Re: CNAME Record Problem (showing server default page)

anotherdomain.com is working fine and yes it is hosted in same vps. one more example is i want display main website at subdomain via Cname record. example.com at subdomain.example.com via CNAME record. But When i am trying it is not show me example.com or anotherdomain.com via cName it just show me ...
by openVZvsKVM
Mon Dec 11, 2017 1:30 pm
Forum: DNS Server
Topic: CNAME Record Problem (showing server default page)
Replies: 6
Views: 1411

Re: CNAME Record Problem (showing server default page)

Image

it Should be display Anotherdomain.com at static.example.com right?
But when i visit static.example.com it display me example.com Server Default Page not Anotherdomain.com
by openVZvsKVM
Sun Dec 10, 2017 4:57 am
Forum: DNS Server
Topic: CNAME Record Problem (showing server default page)
Replies: 6
Views: 1411

Re: CNAME Record Problem (showing server default page)

Hi Friends, I have Centos 7 VPS with Vestacp. Everything Working Perfect But When i am trying to create CNAME Record for example "Linux.mydomain.com" to "mydomain.com" and When i am visit website "Linux.mydomain.com" it should display "mydomain.com" but it di...
by openVZvsKVM
Mon Dec 04, 2017 5:56 pm
Forum: DNS Server
Topic: CNAME Record Problem (showing server default page)
Replies: 6
Views: 1411

CNAME Record Problem (showing server default page)

Hi Friends, I have Centos 7 VPS with Vestacp. Everything Working Perfect But When i am trying to create CNAME Record for example "Linux.mydomain.com" to "mydomain.com" and When i am visit website "Linux.mydomain.com" it should display "mydomain.com" but it dis...

Go to advanced search