Search found 5 matches

by Jenni
Fri Oct 13, 2017 5:18 am
Forum: General Discussion
Topic: Reinstallation of vestacp
Replies: 5
Views: 281

Re: Reinstallation of vestacp

Hi, SO on installing VestaCP with remi yes ,it is giving below errors:- (98)Address already in use: AH00072: make_sock: could not bind to address xx.xxx.x.x:8080 no listening sockets available, shutting down AH00015: Unable to open logs Failed to start The Apache HTTP Server. Unit httpd.service ente...
by Jenni
Fri Oct 13, 2017 4:30 am
Forum: General Discussion
Topic: Reinstallation of vestacp
Replies: 5
Views: 281

Re: Reinstallation of vestacp

Hi Skamasle, Thanks for your answer. "Why reinstalling vesta if webmail fails ? You need fix webmail problem, because vesta is just a package, webmail is orther package and not depends of vesta" You are absolutely right and i made a mistake there. Thanks for showing me the path. I will do ...
by Jenni
Thu Oct 12, 2017 12:36 pm
Forum: General Discussion
Topic: Reinstallation of vestacp
Replies: 5
Views: 281

Re: Reinstallation of vestacp

This is related to this https://forum.vestacp.com/viewtopic.php?f=10&t=15264 The solution there doesnt work for me. I had already checked all the posts in the forum. Pls suggest any alternate. Do consider that it was working fine. I need to understand the correct way to reinstall Vestacp and ho...
by Jenni
Thu Oct 12, 2017 7:38 am
Forum: General Discussion
Topic: Couldn't fork %post(httpd-2.2.15-115.el6.1.x86_64): Cannot allocate memory
Replies: 0
Views: 141

Couldn't fork %post(httpd-2.2.15-115.el6.1.x86_64): Cannot allocate memory

Hi, I created a new instance for VPS and did fresh install of vestacp. The below error was generated. Can you check and advice. error: Couldn't fork %post(httpd-2.2.15-115.el6.1.x86_64): Cannot allocate memory Error in POSTIN scriptlet in rpm package httpd-2.2.15-115.el6.1.x86_64 Installing : php-5....
by Jenni
Thu Oct 12, 2017 7:13 am
Forum: General Discussion
Topic: Reinstallation of vestacp
Replies: 5
Views: 281

Reinstallation of vestacp

Hello all, I installed vestacp on vps with centos 7.0 and it was working fine. Yesterday i found that i was not able to access the webmail for the emails on my domain which i had set and were earlier working. So, i tried to reinstall vesta cp, after removing it using below commands. service vesta st...

Go to advanced search