Vesta don't create user in Percona 5.7

Questions regarding the Database Server
MySQL, PostgreSQL, MariaDB, Percona Server, phpMyAdmin, phpPgAdmin
rgawron
Posts: 11
Joined: Wed Feb 18, 2015 10:15 am

Vesta don't create user in Percona 5.7

Postby rgawron » Tue Nov 07, 2017 9:44 am

Hello

After install clear vesta and replace mariadb on percona 5.7 I have problem with create new database.
If I use vesta to create new database I can do it with any error, but inside database vesta create only database without user.

If I run command:

Code: Select all

show databases;

I see all my database but if I try

Code: Select all

use mysql;
select * from user;

I see only default users ( root / admin_default / roundcube )

The same problem I have with Percona 5.6, now I have 5.7 on server or if I use v-add-database

Why this doesn't work ?

Information about system:
Server version: 5.7.19-17 Percona Server (GPL), Release 17, Revision e19a6b7b73f
CentOS Linux release 7.4.1708 (Core)

mehargags
Moderators
Posts: 786
Joined: Sat Sep 06, 2014 9:58 pm
Contact:

Re: Vesta don't create user in Percona 5.7

Postby mehargags » Tue Nov 07, 2017 4:06 pm

Percona is Drop-in replacement so it should not have such problem. please tell your Linux Distro and version
Take a backup up of DBs and may be try "Rebuild DB" for the user ? That should restore vesta's control over the configs

rgawron
Posts: 11
Joined: Wed Feb 18, 2015 10:15 am

Re: Vesta don't create user in Percona 5.7

Postby rgawron » Wed Nov 08, 2017 1:56 pm

I gave the OS version at the previous post.

I think my mistake is related to other errors:
viewtopic.php?f=14&t=14354

But in addition to empty passwords MD5 = '', my vesta does not create a user in the database.
I don't need create backup because I have fresh install my server with vesta and rebuild don't help me.


Return to “Database Server”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron