Admin CP stopped working suddenly.

Questions regarding the Web Interface
GUI
NeonRays.srv
Posts: 1
Joined: Fri Jan 13, 2017 12:12 pm

Admin CP stopped working suddenly.

Postby NeonRays.srv » Fri Jan 13, 2017 12:20 pm

edit:fixed..

vikhyat
Posts: 53
Joined: Wed Sep 14, 2016 5:39 pm

Re: Admin CP stopped working suddenly.

Postby vikhyat » Thu Jan 19, 2017 6:58 pm

Please update the title to fixed and I request you to post what had happened and how did you fix it.

skurudo
VestaCP Team
Posts: 7798
Joined: Fri Dec 26, 2014 2:23 pm
Location: Moscow
Contact:

Re: Admin CP stopped working suddenly.

Postby skurudo » Wed Mar 29, 2017 2:24 pm

Please add a little more info.

> Operating System (OS/VERSION):
Type here, e.g. CentOS 6

> VestaCP Version:
Type here, e.g. 0.9.8-17

> Installed Software (what you got with the installer):
Type here, e.g. php-fpm, apache, nginx, mysql

> Steps to Reproduce:
Type here, e.g. install vesta and type cat /etc/issue

> Related Issues/Forum Threads:
Found anything that might be related to this? It might help us find the cause.

> Other Notes:
Anything else? May be logs?
-> DigitalOcean competition - please, support us
-> fix for phpmyadmin - nice and sweet now

skurudo
VestaCP Team
Posts: 7798
Joined: Fri Dec 26, 2014 2:23 pm
Location: Moscow
Contact:

Re: Admin CP stopped working suddenly.

Postby skurudo » Wed Mar 29, 2017 2:24 pm

First thing:

Code: Select all

service vesta restart
-> DigitalOcean competition - please, support us
-> fix for phpmyadmin - nice and sweet now


Return to “Web Interface”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron