Error: LetsEncrypt challenge request 403

RHEL/CentOS related topics
koziolekkk_11
Posts: 3
Joined: Tue Nov 14, 2017 5:25 pm

Error: LetsEncrypt challenge request 403

Postby koziolekkk_11 » Tue Nov 14, 2017 5:32 pm

Hi,
I have LetsEncrypt error 403
Can someone halp me?
Image

mehargags
Moderators
Posts: 786
Joined: Sat Sep 06, 2014 9:58 pm
Contact:

Re: Error: LetsEncrypt challenge request 403

Postby mehargags » Tue Nov 14, 2017 5:57 pm

Code: Select all

nano +98 /usr/local/vesta/bin/v-check-letsencrypt-domain

just before the line: acme="$HOMEDIR/$user/web/$r_domain/public_html/.well-known/acme-challenge"
add this line:
mkdir -p $HOMEDIR/$user/web/$r_domain/public_html/.well-known/acme-challenge


Code: Select all

nano +58 /usr/local/vesta/bin/v-add-letsencrypt-user

replace the word "-inform perm" to "-inform pem"

koziolekkk_11
Posts: 3
Joined: Tue Nov 14, 2017 5:25 pm

Re: Error: LetsEncrypt challenge request 403

Postby koziolekkk_11 » Tue Nov 14, 2017 6:35 pm

Hi,
Thank you for fast replay, everything works on my domain (.eu), but on domain ***.ostroleka.pl (regional domain) is not working :(
I have the same error

mehargags
Moderators
Posts: 786
Joined: Sat Sep 06, 2014 9:58 pm
Contact:

Re: Error: LetsEncrypt challenge request 403

Postby mehargags » Wed Nov 15, 2017 9:07 am

make sure you have all Forward looking A recods setup properly

koziolekkk_11
Posts: 3
Joined: Tue Nov 14, 2017 5:25 pm

Re: Error: LetsEncrypt challenge request 403

Postby koziolekkk_11 » Wed Nov 15, 2017 1:09 pm

Hi,
Everything is correctly. I created subdomain for my .eu domain and it was working, but if i created subdomain for my regional domaing i have the same error (LetsEncrypt challenge request 403)
I had 2 domain ***.ostroleka.pl and ***-ostroleka.pl and on second it was working fine


Return to “RHEL/CentOS”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron