Lets Encrypt error, I can't check the box…

General questions about VestaCP
floown
Posts: 72
Joined: Wed Nov 19, 2014 1:51 pm

Lets Encrypt error, I can't check the box…

Postby floown » Thu Dec 01, 2016 11:09 pm

Hello,

When I check "Lets Encrypt Support" in Web/Domain, I have an error :

Code: Select all

Error: /tmp/tmp.PfyDd2kV4u/subdomain.domain.com.crt not found

If I come back to Web section and verify my domain, nothing has change, I have always my "SSL Certificate" an "SSL Key".
If I empty these fields, I have an similar error.

What can I do?

Thx.

//EDIT : I have try with a "direct" domain, like mydomain.com, and it's works ! The error produice only with a subdomain…

misak35
Posts: 60
Joined: Thu Jan 16, 2014 10:48 am

Re: Lets Encrypt error, I can't check the box…

Postby misak35 » Fri Dec 02, 2016 7:56 pm

I have that error with domain.

myB0B
Posts: 4
Joined: Mon Oct 10, 2016 5:27 pm

Re: Lets Encrypt error, I can't check the box…

Postby myB0B » Mon Dec 05, 2016 9:53 pm

same problem with domain.tld
error Error: /tmp/tmp.wLZ7JXXgAF/mydomain.tld.crt not found

[EDIT]
seem to work after reboot the server

skurudo
VestaCP Team
Posts: 7791
Joined: Fri Dec 26, 2014 2:23 pm
Location: Moscow
Contact:

Re: Lets Encrypt error, I can't check the box…

Postby skurudo » Tue Dec 06, 2016 2:00 pm

misak35 and myB0B
please check domain A-record, it's resolved right?
-> DigitalOcean competition - please, support us
-> fix for phpmyadmin - nice and sweet now

floown
Posts: 72
Joined: Wed Nov 19, 2014 1:51 pm

Re: Lets Encrypt error, I can't check the box…

Postby floown » Thu Mar 09, 2017 11:18 am

Ok, I have found, I suppose, the issu: in the 'Aliases' for the subdomain, I have delete all suggests. The area is empty, and I could now check the 'lets encrypt' box.

This morning I have activated the SSL support for the domain.com (www.publicitem.pro), and it works. The redirect too.
For the subdomain, I have add an entry for 'Web' and desactivated the DNS for this subdomain. The subdomain is reachable at https://cloud.publicitem.pro/
But my navigators doesn't approve the certificat, I have a warning.

What do I wrong?

Thanks for your help.

skurudo
VestaCP Team
Posts: 7791
Joined: Fri Dec 26, 2014 2:23 pm
Location: Moscow
Contact:

Re: Lets Encrypt error, I can't check the box…

Postby skurudo » Thu Mar 09, 2017 12:28 pm

Why you don't add cloud.publicitem separately? Why you need redirect?
-> DigitalOcean competition - please, support us
-> fix for phpmyadmin - nice and sweet now

floown
Posts: 72
Joined: Wed Nov 19, 2014 1:51 pm

Re: Lets Encrypt error, I can't check the box…

Postby floown » Thu Mar 09, 2017 2:54 pm

I'm not sure to understand.

Could you explain what exactly I should process to have a SSL subdomain with no warning in the browser ?

Thx a lot!

//EDIT : I have comment this line:

Code: Select all

Redirect permanent / https://cloud.publicitem.pro/
and restart apache

//EDIT2 : in fact Opera say me that another SSL certificat is used for my cloud: mabelleville.com
//EDIT3 : here is the error in Chrome:
Image
//EDIT4 : https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze ... icitem.pro

floown
Posts: 72
Joined: Wed Nov 19, 2014 1:51 pm

Re: Lets Encrypt error, I can't check the box…

Postby floown » Thu Mar 09, 2017 4:36 pm

I don't know why mabelleville.com (one of my site in the same server) send the cerficate for another (sub)domain.
I have delete the SSL entry for mabelleville.com and now I have another warning in Chrome:
Image

So I have a question: should I delete the SSL entry for cloud.publicitem.pro and recreate another for publicitem.pro with these Aliases (in 'Web tabs') :

Code: Select all

cloud.publicitem.pro www.publicitem.pro


?

floown
Posts: 72
Joined: Wed Nov 19, 2014 1:51 pm

Re: Lets Encrypt error, I can't check the box…

Postby floown » Sat Mar 11, 2017 10:25 am

On Owncloud forum they said me to contact my server administrator: https://central.owncloud.org/t/what-fil ... ficat/6307

In my virtualhost I have add these lines (in : home/admin/conf/web/apache2.conf)

Code: Select all

SSLEngine On
    SSLOptions +FakeBasicAuth +ExportCertData +StrictRequire
    # On indique ou est le certificat
    SSLCertificateFile /home/admin/conf/web/ssl.cloud.publicitem.pro.crt
    SSLCertificateKeyFile /home/admin/conf/web/ssl.cloud.publicitem.pro.key
   

(source : https://www.rennard.org/linux/linuxOwncloud.html )

I have restart Apache, but it seems not work…

Help please ^^

Vladimir Chanaev
Posts: 22
Joined: Sun Mar 13, 2016 2:21 pm

Re: Lets Encrypt error, I can't check the box…

Postby Vladimir Chanaev » Sun Mar 26, 2017 7:02 am

I had same issue.

1) I deleted my previous SSL sertificate data from fields.
2) Disable «SSL support» checkbox.
3) Save
4) Reboot server
5) Enable «SSL support » with «Let's Encript Support»
6) It works!


Return to “General Discussion”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests

cron