Search found 192 matches

by pandabb
Thu Feb 02, 2017 12:02 pm
Forum: Web Server
Topic: "Invalid response" error when enabling SSL support via Let's Encrypt GUI Topic is solved
Replies: 8
Views: 3565

Re: "Invalid response" error when enabling SSL support via Let's Encrypt GUI Topic is solved

i have encountered this too but was able to make it work.

make sure proxy support is enabled . e.g default

then tick the box letsencrypt and save :)
by pandabb
Thu Feb 02, 2017 1:19 am
Forum: General Discussion
Topic: Increase PHP memory limits Topic is solved
Replies: 11
Views: 5804

Re: Increase PHP memory limits Topic is solved

Hello, how can i apply this to my wordpress site using nginx only and phpfpm (no apache)

1. upload_max_filesize = 64M
2. post_max_size = 64M
3. max_execution_time = 300

i tried creating a php.ini on my root of my website but it doesnt work. any solutions?

Thanks
by pandabb
Thu Feb 02, 2017 12:41 am
Forum: General Discussion
Topic: Lost Login Credentials for First Login Topic is solved
Replies: 2
Views: 820

Re: Lost Login Credentials for First Login Topic is solved

v-change-user-password admin new_password
by pandabb
Tue Jan 31, 2017 4:08 pm
Forum: General Discussion
Topic: How to add Path properly?
Replies: 3
Views: 706

Re: How to add Path properly?

Thanks but SADLY tho it shows that my path are ok the script that i wanted to run via cron is still not working. More help please .. So i tried: [root@server ~]# echo $PATH /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/root/bin:/usr/local/vesta/bin The script i'm trying to run is this - https:/...
by pandabb
Mon Jan 30, 2017 1:49 pm
Forum: General Discussion
Topic: How to add Path properly?
Replies: 3
Views: 706

How to add Path properly?

Hello guys, it's me again panda! :) Can you please help me with this little script i found on the net? Basically the script does is create a copy of backup to my mega storage account. The script used is this - https://github.com/By-Vasiliy/VestaCP-Sync-Backups-To-Mega/blob/master/v-sync-backups-to-m...
by pandabb
Fri Jan 27, 2017 4:27 pm
Forum: General Discussion
Topic: VestaCP CentOS 7 Server Installer Topic is solved
Replies: 56
Views: 12910

Re: VestaCP CentOS 7 Server Installer Topic is solved

Hello, is it OK to do a yum update on this install? By the way, i have moved/disabled remi.repo because php56 and so on are still enabled on this repo, it throws some error when i do yum update. --> Processing Dependency: php(zend-abi) = 20121212-64 for package: php-pecl-jsonc-1.3.10-2.el7.remi.5.5....
by pandabb
Fri Dec 23, 2016 11:36 am
Forum: General Discussion
Topic: [1.1 Beta] VestaCP x AdminLTE (a Theme for VestaCP)
Replies: 43
Views: 23291

Re: [1.1 Beta] VestaCP x AdminLTE (a Theme for VestaCP)

this looks good i hope it supports the new vesta update.
by pandabb
Fri Dec 16, 2016 1:57 pm
Forum: General Discussion
Topic: Vesta Panel extreme slow, Login 20 sec...
Replies: 4
Views: 2269

Re: Vesta Panel extreme slow, Login 20 sec...

This is not normal , let's wait for others to help you.
by pandabb
Wed Dec 14, 2016 4:55 pm
Forum: DNS Server
Topic: DNS Not Resolving
Replies: 3
Views: 4106

Re: DNS Not Resolving

On my domain registrar, I have purchased domain #2 and have set the name servers to ns1.domain1.com and ns2.domain1.com Does domain#1 (not subdomain) have A record for both ns1 and ns2? If you're pointing domain#2 to domain#1 isn't the proper template to use is the default template instead of child...

Go to advanced search



cron