Page 2 of 6

Re: Error Code: 15 - SSL - Lets Encrypt

Posted: Wed Apr 17, 2019 8:35 am
by imperio
rus2lan wrote:
Wed Apr 17, 2019 7:15 am
The same problem.. Error 400 after upgrade from .23 to .24 version.
Can you provide access?

Re: Error Code: 15 - SSL - Lets Encrypt

Posted: Wed Apr 17, 2019 12:42 pm
by andreuka
imperio wrote:
Wed Apr 17, 2019 8:35 am
rus2lan wrote:
Wed Apr 17, 2019 7:15 am
The same problem.. Error 400 after upgrade from .23 to .24 version.
Can you provide access?
I can provide access with the same problem, which credentials do you need?

Re: Error Code: 15 - SSL - Lets Encrypt

Posted: Wed Apr 17, 2019 3:22 pm
by imperio
root or user with sudo privileges

Re: Error Code: 15 - SSL - Lets Encrypt

Posted: Thu Apr 18, 2019 2:53 am
by redstorm
Since upgrading to .24 I have the exact same problem. It was working perfectly fine before.

[root@** public_html]# /usr/local/vesta/bin/v-add-letsencrypt-domain *** ****
Error: Let's Encrypt validation status 400
[root@** public_html]#

Same error also showing up on renewals

[root@** public_html]# /usr/local/vesta/bin/v-update-letsencrypt-ssl
*** Error: Let's Encrypt validation status 400
*** Error: Let's Encrypt validation status 400
*** Error: Let's Encrypt validation status 400
*** Error: Let's Encrypt validation status 400
*** Error: Let's Encrypt validation status 400
[root@** public_html]#

Re: Error Code: 15 - SSL - Lets Encrypt

Posted: Thu Apr 18, 2019 5:46 am
by kimera
Hello,

changing

Code: Select all

   well_known="$HOMEDIR/$user/web/$rdomain/public_html/.well-known" 
to

Code: Select all

   well_known="$HOMEDIR/$user/web/$domain/public_html/.well-known" 
in the file "v-add-letsencrypt-domain" solved the issue for me.

Re: Error Code: 15 - SSL - Lets Encrypt

Posted: Thu Apr 18, 2019 8:20 am
by imperio
Try to this

Code: Select all

yum reinstall vesta

Re: Error Code: 15 - SSL - Lets Encrypt

Posted: Thu Apr 18, 2019 12:36 pm
by redstorm
Two of my domains worked after using the suggested change from @kimera, thank you for that.

@imperio, if I do the reinstall would I be losing anything? as in any data or config? this is a production server so I am somewhat hesitant to just throw that reinstall command in. I've only been using vesta for a few months.

Thanks.

UPDATE: actually, scratch that. The ones that are still failing seem to be .htaccess issues that I've been able to manually adjust, so I guess the real fix for me was the suggested change from @kimera.

Re: Error Code: 15 - SSL - Lets Encrypt

Posted: Thu Apr 18, 2019 12:40 pm
by imperio
@imperio, if I do the reinstall would I be losing anything?
No, you can reinstall vesta without any risk
Use this commands for that
CentOS

Code: Select all

yum reinstall vesta
Ubuntu/Debian

Code: Select all

sudo apt-get install --reinstall vesta

Re: Error Code: 15 - SSL - Lets Encrypt

Posted: Thu Apr 18, 2019 12:42 pm
by imperio
config?
Whats for ex. ?

Re: Error Code: 15 - SSL - Lets Encrypt

Posted: Sat Apr 20, 2019 7:49 pm
by ronald
kimera wrote:
Thu Apr 18, 2019 5:46 am
Hello,

changing

Code: Select all

   well_known="$HOMEDIR/$user/web/$rdomain/public_html/.well-known" 
to

Code: Select all

   well_known="$HOMEDIR/$user/web/$domain/public_html/.well-known" 
in the file "v-add-letsencrypt-domain" solved the issue for me.
I had the same problem. The fix from kimera worked for me too. Thank you.