Server Name Configuration broken (bug?)

Questions regarding the Web Interface
GUI
viraladmin
Posts: 29
Joined: Thu Apr 27, 2017 7:40 pm

Server Name Configuration broken (bug?)

Postby viraladmin » Mon May 29, 2017 10:17 am

I have 2 ubuntu 16.04 servers, I have 2 centOS 7.3 servers. I have the latest vestacp running on all of them.

When visiting "server" and then "configure" and then changing "Hostname" - it APPEARS to work fine, until the servers are reboot - then it reverts back to whatever it was before the change. This happens on all 4 of my servers so I assume a bug of some sort.

skurudo
VestaCP Team
Posts: 7798
Joined: Fri Dec 26, 2014 2:23 pm
Location: Moscow
Contact:

Re: Server Name Configuration broken (bug?)

Postby skurudo » Mon May 29, 2017 10:42 am

If you have VPS, it's common trouble, contact your hosting provider.
-> DigitalOcean competition - please, support us
-> fix for phpmyadmin - nice and sweet now

viraladmin
Posts: 29
Joined: Thu Apr 27, 2017 7:40 pm

Re: Server Name Configuration broken (bug?)

Postby viraladmin » Mon May 29, 2017 10:48 am

These are not VPS's these are dedicated servers.

skurudo
VestaCP Team
Posts: 7798
Joined: Fri Dec 26, 2014 2:23 pm
Location: Moscow
Contact:

Re: Server Name Configuration broken (bug?)

Postby skurudo » Mon May 29, 2017 1:21 pm

ok, then please show us output

Code: Select all

cat /etc/issue

Code: Select all

cat /etc/os-release
-> DigitalOcean competition - please, support us
-> fix for phpmyadmin - nice and sweet now

viraladmin
Posts: 29
Joined: Thu Apr 27, 2017 7:40 pm

Re: Server Name Configuration broken (bug?)

Postby viraladmin » Mon May 29, 2017 5:35 pm

Code: Select all

 cat /etc/issue
\S
Kernel \r on an \m


and

Code: Select all

 cat /etc/os-release
NAME="CentOS Linux"
VERSION="7 (Core)"
ID="centos"
ID_LIKE="rhel fedora"
VERSION_ID="7"
PRETTY_NAME="CentOS Linux 7 (Core)"
ANSI_COLOR="0;31"
CPE_NAME="cpe:/o:centos:centos:7"
HOME_URL="https://www.centos.org/"
BUG_REPORT_URL="https://bugs.centos.org/"

CENTOS_MANTISBT_PROJECT="CentOS-7"
CENTOS_MANTISBT_PROJECT_VERSION="7"
REDHAT_SUPPORT_PRODUCT="centos"
REDHAT_SUPPORT_PRODUCT_VERSION="7"

viraladmin
Posts: 29
Joined: Thu Apr 27, 2017 7:40 pm

Re: Server Name Configuration broken (bug?)

Postby viraladmin » Tue May 30, 2017 12:12 am

For the record I was actually pointing this out as I thought it was a bug. If this really isn't a bug and its just me, this can certainly be ignored. Its an easy enough fix

Code: Select all

vi /etc/hostname


Return to “Web Interface”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron