(Dec 29) New version 0.9.8-18 has been released

Issue with ubuntu 16.04 and Lets Encrypt Support Topic is solved

Questions regarding the Command Line Interface
CLI
Forum rules
Before creating a new topic or reply on the forum you should fill out additional fields "Os" and "Web" in your profile section.
In case of violation, the topic can be closed or response from the support will not be received.
chispe
Posts: 1
Joined: Thu Dec 29, 2016 3:29 am

Issue with ubuntu 16.04 and Lets Encrypt Support

Postby chispe » Thu Dec 29, 2016 3:33 am

Hi guys, please install vesta on my site and when I want to activate the certificate I get the following error: "Error: Invalid response from http: //miwebsite.com/.well-known/acme-... . ", Perform the advanced installation nginx + php-fpm in uubuntu 16.04, check several thread of the forum and I did not find any solution.

Thank you so much.

Thank you!

vikhyat
Posts: 70
Joined: Wed Sep 14, 2016 5:39 pm

Re: Issue with ubuntu 16.04 and Lets Encrypt Support

Postby vikhyat » Thu Jan 19, 2017 7:00 pm

Try again with apache + nginx config

Yikmings
Posts: 16
Joined: Fri Nov 22, 2013 4:51 pm

Re: Issue with ubuntu 16.04 and Lets Encrypt Support

Postby Yikmings » Sat Jan 28, 2017 5:39 pm

same error under Debian 8 + apache

maniekandan55
Posts: 23
Joined: Sun Jan 31, 2016 4:14 am

Re: Issue with ubuntu 16.04 and Lets Encrypt Support  Topic is solved

Postby maniekandan55 » Tue Jan 31, 2017 4:59 am

Try run via CLI..

v-add-letsencrypt-domain USERNAME mydomain.com www.mydomain.com.

You may get more detailed error info.


Return to “CLI”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron