WHMCS module not working

Questions regarding the API
Application Programming Interface
elysiumservers
Posts: 19
Joined: Wed May 11, 2016 8:13 pm

WHMCS module not working

Postby elysiumservers » Wed May 11, 2016 8:46 pm

Hello there, I'm a newcomer to Vesta and my services are working really good with it.

I'm running it with Debian and nginx, everything seems to be working fine except with the whmcs plugin.

For some reason the plugin is not communicating with my server.

When i check the whmcs logs on account creating, it shows the API link but the response is empty.

https://@@@@.com:8083/api/user=admin&pa ... @@&arg6=@@

I added "@" so crucial information is not public.

The response from my server is "Page not found" if I slap the link directly and my firewall already has the ACCEPT with port 8083 for my whmcs server so I don't know what's wrong.

I really need someone that can help me, I have 2 customers into it, the panel works great, but having no connection to WHMCS is really a pain since i have to do it all manually.

elysiumservers
Posts: 19
Joined: Wed May 11, 2016 8:13 pm

Re: WHMCS module not working

Postby elysiumservers » Thu May 12, 2016 6:24 pm

Is there someone visting this forum at all?.

Now i'm scared I may had selected the wrong panel for my bussiness.

mike08
Posts: 156
Joined: Sat Jun 20, 2015 7:12 am
Location: San Salvador, El Salvador

Re: WHMCS module not working

Postby mike08 » Fri May 13, 2016 11:57 am

Hi there,

Can you tell me how have you set up the panel under the server section in whmcs?

DBBJAF
Posts: 16
Joined: Fri Dec 25, 2015 6:10 pm

Re: WHMCS module not working

Postby DBBJAF » Wed May 18, 2016 10:12 am

elysiumservers wrote:Is there someone visting this forum at all?.

Now i'm scared I may had selected the wrong panel for my bussiness.

short answer is big NO.that's why i highly recommand to use payed control panel and get ride of other junk stuff.

elysiumservers
Posts: 19
Joined: Wed May 11, 2016 8:13 pm

Re: WHMCS module not working

Postby elysiumservers » Mon May 30, 2016 3:34 am

server section is setup is pretty straightforward, name of the server, domain of the server, ip address of the server and then login "admin" and password, everything is working except creation/deletetion since when I click on LOGIN TO CONTROL PANEL whmcs logs in to vesta just fine.

skurudo
VestaCP Team
Posts: 7776
Joined: Fri Dec 26, 2014 2:23 pm
Location: Moscow
Contact:

Re: WHMCS module not working

Postby skurudo » Fri Sep 23, 2016 12:56 pm

Closed due inactivity.
-> DigitalOcean competition - please, support us
-> fix for phpmyadmin - nice and sweet now


Return to “Scripting / API”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest