lets encrypt process fails for one domain only

Section with additional software for Vesta
rkhyd
Posts: 9
Joined: Fri Jul 24, 2015 10:06 am

lets encrypt process fails for one domain only

Postby rkhyd » Wed Aug 23, 2017 9:47 am

I have three domains on vestacp. i have followed the instructions according to this git page.
https://github.com/interbrite/letsencrypt-vesta
it works flawlessly for two domains. For the third domain, the verification fails with 404 message.
Failed authorization procedure.domain3.com (http-01): urn:acme:error:unauthorized :: The client lacks sufficient authorization :: Invalid response from domain3.com/.well-known/acme-challenge/QT37i-SBWOM5EL9mQgVvFFepBeeNAI5GBoqz_qBfVCE: "<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>404 Not Found</title>
</head><body>
<h1>Not Found</h1>
<p"

IMPORTANT NOTES:
- The following errors were reported by the server:

Domain: domain3.com
Type: unauthorized
Detail: Invalid response from
http://domain3.com/.well-known/acme-cha ... OIat_IQYjY:
"<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>404 Not Found</title>
</head><body>
<h1>Not Found</h1>
<p"

Domain: domain3.com
Type: unauthorized
Detail: Invalid response from
http://www.domain3.com/.well-known/acme ... oqz_qBfVCE:
"<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>404 Not Found</title>
</head><body>
<h1>Not Found</h1>
<p"

To fix these errors, please make sure that your domain name was entered correctly and the DNS A/AAAA record(s) for that domain contain(s) the right IP address.
Let's Encrypt returned an error status. Aborting.

Return to “3rd Party Software”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests